Grønn by har ansatt ny daglig leder.

Marie Koch Singelstad er ansatt som ny daglig leder. Singelstad overtar etter Elin Schanche som har sagt opp sin stilling som daglig leder i Grønn by.

Marie Koch Singelstad er 38 år og for tiden ansatt i samferdselsavdelingen i Rogaland Fylkeskommune hvor hun arbeider som rådgiver til fylkessamferdselssjefen. Hun har tidligere vært politisk rådgiver i Rogaland fylkeskommune og for bystyregruppen til Høyre i Stavanger, i tillegg til kommunikasjonsrådgiver ved Stavanger universitetssykehus. Marie har en bachelor i kunsthistorie og medievitenskap fra Universitetet i Bergen og en Master i kunst- og kulturvitenskap fra Universitetet i Stavanger. For øyeblikket tar hun ledelse på BI.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i Grønn by. Jeg ser fram til å lede det viktige arbeidet med å sette fokus på bærekraft og miljøbevissthet i regionen vår, i samarbeid med masse dyktige og ambisiøse folk i organisasjonen og i nettverket, sier Marie til ansettelsen.

– Med Marie ved roret mener vi at Grønn By blir tatt godt hånd om og løftet videre som en betydningsfull samfunnsaktør vi er. Marie innehar viktige nøkkelkvalifikasjoner for Grønn by i tiden fremover – så som relasjonsbygging, kommunikasjon, politikk og offentlig forvaltning. Vi er meget godt fornøyde å få Marie med på laget, sier Hans Kjetil Aas, styreleder i Grønn By.

Marie tiltrer i stillingen som daglig leder fra 1. oktober, vi ser frem til å få henne på plass.

Marie Koch Singelstad