Hvis du vil lede samarbeidet for en attraktiv, inkluderende og bærekraftig byregion, les videre:

Som daglig leder for Grønn by, blir jobben din å sette dagsorden for bærekraftig utvikling i regionen. FN’s bærekraftsmål nr.17 er kjerneoppdraget til Grønn by, og den overordnede hovedoppgaven til deg som daglig leder. Du skal lede arbeidet med en strategi som setter retning og spisser oss enda mer, og ta tydeligere posisjoner. Grønn by skal skape arenaer for dialog mellom næringsliv, akademia og myndigheter, og tilrettelegge for samarbeid og jobbe med prosjekter, arrangement og høringsuttalelser.

Grønn by skal være det foretrukne kompetansenettverket for bedrifter og organisasjoner som er opptatt av helhetlig og bærekraftig by- og områdeutvikling. Vi jobber med arealutvikling, energi, sirkulær økonomi og mobilitet. I rollen som daglig leder blir du ansvarlig for å lede et partnerskap som er pådrivere denne verdiskapingen. Du jobber for å raskt få påvirkning, og tar ansvar for at ting skjer.

For å lykkes hos oss krever det et hjerte for klima og miljø, samtidig som du har et hode for utvikling og det politiske landskapet. Vi krever ikke at du har erfaring fra byutvikling og politikk, men du forstår samfunnsansvaret og hva det kreves av å arbeide i krysningspunktet mellom politikk, det offentlige, privat næringsliv og organisasjoner.

Vi trenger en selvstendig leder som er flink til å planlegge, har tydelige prioriteringer, og som setter en tydelig retning. Du er strategisk og initiativrik, og vi ser for oss at du trives godt med å bygge relasjoner, og spiller på nettverket ditt for å oppnå felles mål.

Vil du lede oss mot en mer bærekraftig byregion?
Da håper vi at du kontakter vår samarbeidspartner Dfind ved Business Area Manager, Silje Finnskog Jensen eller Senior Advisor, Mona Vervik. Dfind kan fortelle deg mer om stillingen og hva vi ser etter.

Silje Finnskog Jensen: silje.finnskog.jensen@dfind.no / 47304857
Mona Vervik: mona.vervik@dfind.no / 40870309

 

Søk HER.

Stillingsopplysninger

Publisert: Referanse: 347803
Arbeidssted: Stavanger
Ansettelsesform: fast
Sektor: Organisasjoner
Kontaktperson: Mona Vervik
Telefonnummer: +4740870309
E-post: mona.vervik@dfind.no
Søknadsfrist: Løpende

SØK HER.