25

okt

12:30-15:30

Kvistn

Velkommen til Sirkulærskolen   – et samarbeid mellom Nordic Edge, Grønn By, Klimapartnere og Good Ventures 

Hvordan kan bygg- og anleggsbransjen omstille seg til en mer sirkulær økonomi? 

Visste du at norsk økonomi er bare 2,5 % sirkulær mens nederlandsk økonomi er 20 % sirkulær? En av konsekvensene av nye rammeverk fra EUs grønne giv og norsk strategi for sirkulær økonomi er at flere bransjer må omstille seg til en mer sirkulær økonomi for å bidra til grønn omstilling, kutte klimagassutslipp og forbli konkurransedyktige.  

Har du tenkt på hvordan din bedrift kan bli mer sirkulær? Det som kjennetegner sirkulær økonomi er at man beholder ressurser i verdikjeden lengre ved å sørge for at ingen ressurser forsvinner ut, bruken og levetiden til produkter øker og at man reduserer antall ressurser i omløp.

 Bli med på vårt alle første kurs om sirkulær økonomi der du som jobber i verdikjeden for bygge- og anleggsnæringen får muligheten til å omskape selskapets forretningsmodell og teste ut nye partnerskap for å omstille din organisasjon til den sirkulære økonomien. 

Program: 

  • Tirsdag 26.10 – 12:30-15:30 – Sirkulære forretningsmodeller 
  • Torsdag 28.10 – 12:30 -15:30  – Design av sirkulære verdikjeder 

Kurset vil bli fasilitert av Natalia Ålgård, konsulent innen sirkulær økonomi fra Good Ventures/Circulab 

Merk: Vi ønsker en god mix av hele verdikjeden fra arkitekter til entreprenører og leverandører av materialer og avfallsbransjen. Hvis du selv mener du er en del av denne verdikjeden så kan du melde deg på arrangementet. 

Vi ser frem til å gjøre regionen mer sirkulær sammen! 

Med deg på HER.

Deltakelse koster 1990 (eks. mva).