Aktuelt

Broen til framtiden – Hva skal vi leve av etter oljen?

Grønn by, Naturvernforbundet og Klimapartnere Rogaland arrangerte 29. oktober konferansen «Broen til framtiden – Hva skal vi leve av etter oljen?». Konsekvensene av omstilling fra olje- og gassproduksjon, samtidig som vi klarer å opprettholde økonomisk vekst, rettferdig fordeling og lav arbeidsledighet, ble diskutert.

Vi ønsker Faber Bygg velkommen som partner!

Vi ønsker Faber Bygg velkommen som partner i Grønn By. Faber Bygg har satt preg på sine omgivelser siden starten på 1990-tallet. Våre ca 90 ansatte omsetter nå i overkant av 400 MNOK som byggmester og totalentreprenør.

– Trenger prosjekter som Elnett21

Den 23. oktober hadde vi seminar om Elnett21-prosjektet hvor Olje- og energiminister Tina Bru kom på besøk og fikk høre om satsingen. Olje- og energiminister Tina Bru berømmer pilotprosjektet Elnett21. – Det skjer store omstillinger i samfunnet, og vi trenger aktører som går foran og ser nye muligheter slik dere gjør, sa olje- og energiministeren.

Flekisbel energi i morgendagens nabolag.

Den 29. september holdt vi et spennende webinar i samarbeid med Asplan Viak og Lyse Neo om fleksibel energi i morgendagens nabolag. Les mer og last ned presentasjonene her.